Despre noi

 

Unior Tepid

este un nume cu rezonanta puternica in industria sculelor de mana, fiind cunoscut ca liderul pietei de distributie a sculelor de mana de calitate industriala.


De peste doua decenii, firma Unior Tepid a cunoscut o evolutie constanta si a creat un program de scule complet, fiind singurul canal de import si distributie din Romania al unor producatori importanti din intreaga lume. Cele peste 50 de programe din portofoliu sunt branduri selectate de scule, pe care Unior Tepid le reprezinta – cele mai multe pe baza de exclusivitate - pe piata din Romania.

 
Spirit tânăr, profesionism, dedicare şi ambiţie, este ceea ce caracterizează echipa UNIOR-TEPID și fiecare dintre noi aduce firmei valoarea sa unică şi competenţele sale speciale prin care contribuie zi de zi la dezvoltarea unei firme leader de distributie a sculelor de mana in Romania. Pozitia de lider este întărită de cel mai important stoc de uneltar deţinut (scule de mână, scule pentru construcţii, discuri abrazive, scule aşchietoare, scule auto, scule electrice, scule cu acţionare hidraulică, scule electroizolate la 1000 V, mobilier atelier, scule antiexplozie, scule pentru biciclete, scule pentru grădinarit.s.a.), precum şi de gama tipo-dimensională de peste 30000 de tipodimensiuni, stocate în cei peste 3000 mp spaţii de depozitare si 700 mp show-room.

Angajamentul nostru pentru unitate, diversitate şi integrare este adânc înrădăcinat în valorile noastre şi este exemplificat prin cele peste 30 de programe performante, brand-uri europene de top pe care le comercializăm in exclusivitate pe terioriul României.